Pokémon Platinum - NDS

Beskrivelse: Den trejde version og som er er fortsættelsen fra Diamond & Pearl visionerne, hvor Platinum versionen har fået flere tilføjelser og flere Pokemoner der kan fanges.

Opløs muligheder:
Hemmelig box til tapeter:
Gå til Jubilife City og find TV produceren på trejde etage på TV Stationen. Sig nogle ord til ham når han beder om nogle tilbagemeldinger fra TV’et. Når du kommer til siden når du skal sige ordene så åbner du op for at kunne få en(flere) særlig tapet.

For at finde ud af hvad du skal svare ham kan du finde ud af det via din Trainer ID, mere om det her: Generere svar til TV Produceren.

Pokemon i Minecraft kan også spilles – der skal du kigge efter Pixelmon for Minecraft Servere med Pokemon mod.

Tips:
National Pokedex:
Find alle 210 regionale Pokemoner for at gennemføre Sinnoh Pokedex. Så gå hen og tal med Professor Rowan i hans laboratorium.

Træner kort farver:
Få de antal stjerner der skal til for at kunne ændre din træner kort.

 • Blå: En stjerne
 • Bronze: To stjerner
 • Sølv: Tre stjerner
 • Guld: Fire stjerner
 • Sort: Fem stjerner

Møbler:
Gennemfør de angivne opgaver for at få disse belønninger til din Secret Base:

 • Chandelier: Ha’ gået ialt 300.000 skridt.
 • Great Painting: Udklæk 30 Pokemon Æg.
 • Guest Set: Vind over 50 trænere i Træner Cafeen.
 • Music Box: Køb Stativer (Racks).
 • Piano: Vind over Elite Four (E4) 10 gange.
 • Pokemon Bust #1: Få en Sølv mærke fra Battle Frontier.
 • Pokemon Bust #2: Få fem Søv mærker fra Battle Frontier.
 • Tea Set: Køb Gæstestolen (Guest Set).
 • Wall Clock: Plant 50 bær.

Tips:
Dialga og Palkia: (National Dex: #483 og #484 | Sinnoh Dex: #149 og #150)
Vind over Elite Four. Gå så til Mt. Coronet gennem Hearthome City, ligesom når du skal rejse til Sky Pillar. Gå igennem de 3 grotter og find en ny indgang. Find så de nødvendige orb som skal bruges mod Palkia og Dialga. Gå op på toppen af Mt. Coronet hvor du tidligere har mødt Team Galactic. En af de to legendariske Pokemoner Dialga eller Palkia vil være der nu. Fang den, og forlad, og derefter vend tilbage for at møde den anden.

Articuno/Zapdos/Moltres:(#144, #145 og #146)
Tal med Professor Rowan og få National Dex. Gå til Pal Park og snak med Professor Oak. Gå til Eterna City og find Professor Oak. Han vil nu fortælle at han har set nogle fulgle Pokemoner. Det er nødvendigt at du makere i “Map App”. Alle tre fugle vil være i lvl 60.

Uxie og Azelf: (National Dex: #480 og #482 | Sinnoh Dex: #146 og #148)
Efter at have været i Distortion World, gå hen til Lake Valor og Acutity. Gå ind i grotterne. Det er nødvendigt at du bruger Ultra Ball på dem, de vil begge være i lvl 50.

Cressilia: (National Dex: #488)
Når du har vundet over E4 og fået National Pokedex, tag så til Canalave City. Gå ind i “The sailor’s” hus og en dreng vil ligge i en seng. Han fortæller dig om “Darkness” og hans mor siger at der skal bruges en Item. Gå ud til dokken. Tal med sømanden og tag en tur til Fullmoon Isle. Cressilia vil flygte og forlade itemet. Fang Cressilia på samme måde som med Mesprit. Cressilia er i lvl 50.

Giratina: (National Dex: #487 | Sinnoh Dex: #210)
Kan findes i Distortion World eller Turnback Cave. Giratina er i lvl 47. Det er nødvendigt at du bruger en Master Ball til at fange Giratina.

Heatran: ( National Dex: #485)
Oplås “Battle Zone” og gå til Stark Mountain. Gå igennem labyrinten og bekæmp Team Galactic’s folk . Vend tilbage til “Survival Area”. Gå ind i Battleground og kæmp mod Sal lederne. Vend tilbage til den samme grotte hvor Team Galactic var, og Heatran vil nu være der. Heatran vil være i lvl 50.

Mesprit: (National Dex: #481 | Sinnoh Dex: #147)
Efter at have været i Distortion World, gå til Lake Verity og tal til Mesprit i centrum af grotten. Mesprit vil flygte. Det bliver nødvendigt at makere i “Map app” for at nærme dig Mesprit. Mesprit vil være i lvl 50.

Wayward Cave: Hemmeligt område;
Kig under broen udenfor Wayward Cave for at finde en skjult indgang til en hemmeligt område, som har Pokemon og tre Poke Balls. Du kan finde Gible i dette område.

At fange legendariske Pokemoner:
Gem spillet før kampen, brug en Pokemon som kender Paralysis. Brug en Quick Ball, bliv ved med at bruge Paralysis indtil den legendariske Pokemon ikke kan lave en angreb. Så brug svage angreb indtil den har meget lidt liv tilbage. Brug en Great Ball for at fange Pokemonen.

Flere Shiny Pokemoner:
Ha’ både en international Pokemon (Bytte via GTC/Wi-Fi) og et af dine egne i DayCare for at forøge chancerne for at finde en Shiny Pokemon.

Rotom: (National Dex: #479 | Sinnoh Dex: 152)
Natten mellem kl. 20:00 til om morgen kl. 04:00 (Din konsol’s indstillet tid). Kan du møde Rotom i TV’et i spøgelshuset Old Chateau (Inde i Eterna Forest). Gå op i 1. etage og gå ind i den dør der vender mod nord, du vil nu komme ind til en gang, hvor der er en del værelser, vælg den første værelse til højre og klik så på TV’et, du vil nu blive spurgt om du vil møde Pokemonen, det siger du ja til, du vil nu møde en Rotom. Den vil være i lvl 20.

Manaphy: (National Dex: #490 | Sinnoh Dex: #151)
Manaphy kan ikke fanges i Platinum – kun i Ranger spillende. Dog kan du komme til at “se” den og derved blive tilføjet i din Sinnoh Dex. Da for at kunne få National Dex kræver det at du har set 210 pokemoner i din Sinnoh Dex, og Manaphy er et af dem. For at “se” den skal du tage til Trophy Garden som ligger på Rute 212. Find ejeren af huset – i det rum han er i ligger der en bog opslået på bordet, gå hen og læs den, og der vil så komme en billede af Manaphy frem. Nu er pokemonen tilføjet i din Sinnoh Dex. Som sagt kan du ikke fange Manaphy i Platinum da der kun er mulighed for det i Pokemon Ranger. Hvis du vil have en, skal du eje en Pokemon Ranger spil og overføre ægget til dit Platinum spil og derved udklække det. Den anden måde at få en Manaphy på er at du finder en på GTS (Global Trade Center (Kræver Wi-Fi)).

Regirock, Regice og Registeel: (National Dex: #377, #378 og #379)
Man kan fange de 3 Regi pokemoner i Platinum, men kun på én måde. Måden du kan få dem på i selve spillet, skal du anskaffe dig en Event Regigigas som kun er uddelt i den 12. pokemon film i Japan, har du ikke den kan du godt glemme alt om at få Regi’er i Platinum. Men har du Regigigas kan du læse videre her om hvordan du får de tre Regi’er. Når du har Regigigas Eventen i dit team, gå da til Rock Peak Ruins (Rute 228) hvis du vil fange Regirock. For at fange Regice skal du gå til hulen Iceberg Ruins (Mt. Coronet) og for at fange den sidste Regi – Registeel skal du gå til Iron Ruins (Iron Island). Ved at følge dette tip, lukker du at fange Regigias i Platinum.

Regigigas: (National Dex: #486)
Du kan fange Regigigas i Platinum. For at kunne fange Regigigas i Platinum kræver det at du har fanget og overført (Migrate) Regirock, Regiice og Registeel fra Emerald/Ruby/Shappire versioner til Platinum. Når du har gjort det putter du dem i dit Party og går ind i Snowpoint Temple (Først muligt når du har National Dex). Nå helt ind i Templet og du finder en statue af Regigigas, klik på den og du vækker den til live. Den vil være i lvl 1, men du skal stadig skade den for den lader sig ikke fange så let selvom den kun er i lvl 1. Vælger du dette lukker du for at fange Regirock, Regice og Registeel i spillet.

Griseous Orb: =
Gennemfør spillet og vend tilbage til Sendoff Spring. Cynthia vil ikke længere stå foran grotten, så du kan nu gå ind i den. Gå nu ind i Turnback Cave og led efter en item og finde indgangen til Distortion World. Gå ind og du finder Griseous Orb. Giv det til Giratina og den kan blive i sin orginale form udenfor Distortion World. Note: Du kan nu fange Giratina i Turnback Cave.

Fødselsdags besked:
Vind over Elite Four. Indsæt så din fødselsdato og tal så med Dawn eller Lucas og de vil ønske dig tillykke med fødselsdagen.

Diamond Dust sne:
Sæt  spillet’s dato til den 12. Januar, gå så hen til Snow Point City den 12. Januar (Junichi Masuda’s fødselsdag, en af spil-udviklerne) for at se Diamond Dust falde ned over byen.

Lette Exp.:
Du kan finde nye modstandere du kan kæmpe mod hverdag i Pokemon Centeret i Hearthome City. De er ved siden af tælleren.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til Platinum versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
Sådan får du Mystery Gift: Tag til Jubilife City og gå ind i Tv stationen. På 3. sal finder du en mand som vil have du fortæller ham noget; skriv følgende ord: Everyone Happy Wi-Fi Connection. For så at kunne modtage Wi-Fi events behøver du kun gemme og gå til startsiden og vælge Mystery Gift i menuen. Vælg så Get via Nintendo WFC og du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

The Secret Key:
Få Rotom’s forme 5 forme.
Release dato:
JP version: 28. september 2008 til 4. november 2008. Afsluttet
JP version: 16. januar 2009 til 2. marts 2009. Afsluttet
US version: 20. april 2009 til 12. maj 2009. Afsluttet
EU version: 8. juni 2009 til 19. juli 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Secret Key gå til Eterna City Galactic HQ og gå mod nordvest til hjørnet på første sal. Klik A og en skjult dør vil åbne sig. Rummet vil have 5 ting som din Rotom kan forvandle sig til og få en særlig angrebsevne alt efter hvilket du vælger.

Member’s Card:
Fang Darkrai.
Release dato:
JP version: 1. december 2008 til 15. januar 2009. Afsluttet
US version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet
EU version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Member’s Card tager du til Canalave City, du kan nu gå ind i den låste Inn (kro) der er nord for Pokemon Centeret. Du vil nu falde i søvn og vågne op på New Moon Island. Følg ruten og du vil så møde Darkrai, den vil være i lvl 50, så forbered på en hård kamp.

Oak’s Letter:
Fang Shaymin + Gracidea for at kunne få Shaymin Sky Forme.
Release dato:
JP version: 18. april 2009 til 11. maj 2009. Afsluttet
US version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet
EU version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Oak’s Letter tager du til Rute 224 og møder Professor Oak som han har bedt dig om i Brevet. Lige inden du kan snakke med ham møder du Mayley og gå så hen til Oak og snak med ham, han beder om din hjælp til den store sten og fortæller at der er en magen til i Kanto. Klik på stenen, nu skal du bare skrive hvem du virkeligt er taknemlig for. (Det kan være hvad som helst, bare skrev hvad du vil) og klik ok. Når du har gjort det dukker der en masse blomster frem og Shaymin kommer frem, men den flygter hurtigt når den opdager Oak, Mayley og dig, følg hele vejen efter den til du kan møde den og fange den. Shaymin vil være i lvl 30. Når du har fanget Shaymin, mangler du kun dens Sky Forme. Tag nu til Floaroma Town og find den blond håret pige som står nogle skridt fra skiltet i byen. Hun vil nu give dig Gracidea blomsten som kan bruges til at skifte Shaymin Land Forme til Shaymin Sky Forme. Den kan kun skifte Sky Forme om dagen og skifter tilbage når det bliver mørk.

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 17. juli 2009. Afsluttet
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Mew:
Få Mew.
Release dato:
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Mew er en Special Mew, Mew vil være i lvl 5, dog ikke kende nogle special angreb, og dog, så er denne Mew den første der har Primier Ribbon (Bånd) vedhæftet.

Pikachu Coloured Pichu:
Download en Pikachu Coloured Pichu til Diamond/Pearl/Platinum og møde Spiky Ear Pichu i HGSS.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 18 juli 2009.  Afsluttet
US version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet
EU version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet

Når du har modtaget Pikachu Coloured Pichu kan du bytte den over til din HeatGold eller SoulSilver og tage til Celebi’s shine i Ilex Forest, der vil du møde en Spiky Ear Pichu som vil joine dit team, den vil være i lvl 30 og kønnet vil være en pige.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

1.611 Kommentarer til "Pokémon Platinum - NDS"

 1. mathias siger:

  hvordan får man member card huma alle må svare

 2. mathias siger:

  jeg har alle pokemon jeg kan komme ind i den helige by den kan man hvis man får alle pokemon og skal man have dem i level 100 plus man skal alle bånd

 3. Mew siger:

  Ved nogle hvordan man får HM angrebet defog

  • magne beam siger:

   Der er en mand med grønt hår i starten af Great Marsh i Pastoria city.
   ham skal du snakke med.

 4. Mads siger:

  hvordan virker wi-fi

 5. Benjamin siger:

  Hvad kan shiny Stone gøre

 6. skuele!! siger:

  hej huma hvor fanger man ditto?(vis man kan møde den)

 7. mini siger:

  hvornår udvikler TOGEPI sig?

 8. Kitkat-LINI siger:

  Jeg har fanget:
  4- Bonsly
  2-castform
  7- eevee’r
  Og har nu alle de forskellige eevee’r der er i spillet :D

 9. marcus siger:

  hvordan får man porygon2???

 10. magnus siger:

  hvordan bruger man mystery gift plz hjælp mig.

 11. adrizha siger:

  hvordan bruger man mystery gift, alle må svare, please.

 12. magne beam siger:

  lyder det ikke sindssygt at jeg kan få alle pokemoner i level 100 shiny
  (det gælder også legendariske pokemoner)

 13. magne beam siger:

  alle skriv navnet på jeres yndlings pokemon.

  min er magnezone

 14. karsten siger:

  hvordan fanger man squirtle og charmander

  • Huma siger:

   Du kan kun få dem ved at bytte fra tidligere spil. Hvis du i Dexen har set en bestemt pokemon kan du prøve at søge i GTS, men husk at ved at bruge GTS kan du let få pokemoner der er fanget ved at hacke/snyde i spillet.

 15. Rasmus siger:

  hvad er nr. 162 på pokedex alle må gerne svare og hvoe finder man den ? tak

 16. Rasmus siger:

  hej!hvad er nr.162 i pokedex(alle må gerne svare mangler kun den) og hvor finder man den! tak

 17. mikkel siger:

  huma hvordan vinder man sinnoh ligaen med inferabe lv. 81 og giratina i lv. 57 og tentracruel i lv. 62 og magma i lv. 44 og hvornår udvikler magma sig til magmortar og har floatzel i lv. 46 og har ponytas udvikling i lv. 48 og kan man kopiere andre pokemoner (alle må svare)

 18. c",) siger:

  jeg har hørt tygter om at man kan få en blå ditto. hvis dette er sandt hvordan får man så?

 19. Otto siger:

  Har fundet ud af det xD Den lærte 1 angreb og udviklede sig, og derefter lærte den fly :O

 20. Otto siger:

  Hvilket lvl. udvikler Shelgon sig i? Alle må gerne svare xD

 21. Hjælp mig siger:

  Arcerus ? hvor får man den?? Og Releas datoerne, starter de forfra på et tidspunkt ,der var et par stykker jeg missede, og hvis ikke, kan man så godt få dem alligevel ??

 22. Andreas siger:

  Hvornår udvikler haunter til gengar? i lvl tak svar Huma

 23. jessica siger:

  ps jeg er altid online jeg lever af internettet ;)^^ bare så i ved det sover jeg kun 5 timer i døgnet fordi jeg skal hjælpe så sindsyg mange folk på en gang^^

 24. $poke$ siger:

  hvilken træner har feebas

 25. wayne siger:

  Hvad skal man når man har Uxie Azelf og Mespirit

 26. Asger siger:

  hvordan virker events via friend eller wireless?

 27. ASH siger:

  hvordan får jeg en event regigigas

 28. C:I:A siger:

  hvordan udvikler man feebas til milotic?

 29. c",) siger:

  når man snakker med dawns/lucas’s lillesøster kan det så godt blive en pokemon som man normalt kan fange men bare er sjælden ex. Burmy 045 sinnoh dex

  • skuele!! siger:

   hun siger hver eneste dag en ny pokemon fx 227 spinda så kan du fange den i dag vis du får den

 30. Arcerus siger:

  Hvordan får man arcerus.. Og starter de datoer hvor man jan hente pokemon’s forfra??

 31. c",) siger:

  hvordan udvikler man ninjask national dex 291

 32. c",) siger:

  kan i ikke lave en liste med pokemoner som skal holde en ting og byttes eks. magma med magmaizer (staves)

 33. atojam=ven på steam siger:

  hej huma jeg har klaret spillet en gang men jeg genstartede det men nu står jeg i det problem at jeg ikke kan huske hvad man skal. jeg er nået dertil hvor jeg har klaret ligaen og kommet til den der ø med 3 byer der hvor man fange heatran hjælp mig.

 34. karsten siger:

  hvordan fanger man en regigigas plese svar

  • jakob siger:

   vis du har en nds så set pokemon ruby/sapphire/emerald i og så kan du fange regiice/regirock/registeel og så kan du fange regggigas vis du har de tre regier ps den er lv.1 og du kan ikke med ndsi

 35. Philip siger:

  hvordan for man pokemon 170 og 190 i sinnoh pokedex

 36. Philip siger:

  hvordan for man 170 i sinnoh dex

 37. Andreas siger:

  Jeg ved ikke hvordan jeg gjorde men jeg klarede pokemon ligaen med en pokemon xD det var infernape i level 81

 38. Andreas siger:

  Huma hvordan får jeg feebas? jeg har ledt over alt

 39. Andersk siger:

  hvornår udvikler roselia sig. på forhånd, tak.

 40. Andersk siger:

  Hvornår udvikler Ralts sig???

 41. c",) siger:

  hvordan udvikler du Golbat til Crobat?

 42. karsten siger:

  huma hvor finder man porygon

 43. karsten siger:

  hvor finder man en porygon plaese svar så manler jeg kun en pokemon på sinnoh pokedexen og hvad for et lv. udvikler haunter sig i

  • jakob siger:

   i veilstone city i et af de to huse tæt på pokecenter. hauter udvikler sig ved at mn bytter med en ven

 44. qwerty siger:

  hvordan for man flere stjerner til sit træner kort?

 45. karsten siger:

  hvor er numer 72 sinnoh pokedex

 46. c",) siger:

  hej alle
  hvordan finder jeg nummer 192 sinnoh dex?

 47. daniel siger:

  jeg har alle sjeldne pokemoner

 48. poken siger:

  hej huma hvordan for man event regigigas alle må garne svar

  • Huma siger:

   Hvis du læser artiklen kan du se hvordan man gør. ;) Ingen grund til at skrive det her også når det allerede står der. ;)

 49. poken siger:

  hvordan for man check card hjelp mig

 50. poken siger:

  hjelb mig hvordan for man arceus

 51. poken siger:

  hej hvordan for man event regigigas

 52. aaron siger:

  huma skal lige sige en ting har du pokemon platinum bogen der hjemme den jeg har : /

 53. Oliver siger:

  jeg har shaymin og darkrai og manaphy

 54. valde siger:

  er der nogle der ved hvordan man hurtigt kan klare ligaen

  • ¨christence siger:

   ja jeg har en prøv at kæmpe i ligaen flere gange intil du har klaret elite four og champion har selv vundet den 2 gange endda men den første gang kan det god være svært men hav cirka 35 Revive,20 full restore, 25 hyper potion det skal du bruge til dine 6 pokemoner. Jeg fik klaret ligaen med Giratina i cirka level 50-54, Empoleon i cirka level 70-74,Uxie i level 51, Azelf i også i level 51, mesprit i level 52 og Espeon i level 53 sådan klarede jeg i hvertigfal ligaen prøv og se om det virker men hvis du har taget Turtwig og udvilklet den til torterra så kan du ikke klare ligaen så nemt selvom Torterra er i level 91 har prøvet det jeg måtte slette gemmet og starte på ny tro mig det er bedre med piplup udviklet til Empoleon for den er den stærkeste start pokemon i spillet

 55. sonicman siger:

  det er ikke det sjoveste spil jeg har set bedre

 56. pokemester siger:

  kan ikke finde feebas i
  platinum

 57. karsten siger:

  hvor mange gange skal man klarer elite four

 58. pokemon1977 siger:

  en der kan hjælpe mig sider fast jeg her lige klaret vand ledern men jeg kan ikke komm vidre kom nu hjælp

 59. sandra siger:

  hvordan får man defog i platinum? altså så tågen lætter når man bruger angrebet? please vær sød at hjælpe mig har næsten været et halvt år om det :)

 60. kino siger:

  kommer events igen??

 61. wayne siger:

  kan ikke få det nederste kort HJÆLP MIG

 62. jesper siger:

  hvor får man scret key henne ples hjælp

 63. mads siger:

  jeg kan ikke komme vider i platinum kan i jelpe mig med af få alle di beste pokemonner i spillet og jelpe mig med af komme vider bebe

 64. 007 siger:

  jesper
  man skal have en ttds for at fage en mew men jeg vel gane gi der en mew

 65. jakob siger:

  hvordan fanger man trapinch.
  hvilket lvl udvikler togepi sig i.
  hvilket pokemon lærer draco meteor.
  svar hurtigt.

 66. jesper siger:

  hvor fanger man mew i pokkemon platinum

 67. skuele!! siger:

  hvornår udvilker pupitar sig????

 68. abedreng siger:

  hvad er map app og hvordan bruger man den?

 69. abedreng siger:

  hvordan får jeg set pokemon 71, 111, 135, 139, 147, 152 og 192

  • ¨christence siger:

   man møder nr. 71 i ligagrotten som man kan komme til når man har klaret 8 gym og gå ned til pigen ved den lille strand og hun gir dig HM waterfall så kan du bare bruge surf når du har lært en af dine pokemoner waterfall. Pokemon nr. 111 møder man har klaret Elite Four så går du videre lige hen til næste port går op af elevartoren og hen ad den meget lange gang så når du er kommet ind taler cynthina og så acceptere hun din udfordring og hun har nr. 111. pokemon nr. er hos en træner når man er på vej til ligaen. pokemon nr. 139 har Cynthina også.pokemon nr. 147 er mesprit den møde du nede ved den første sø man for første gang mødte Cyrus så brug surf og hen til grotten og gå ind i den tryk A når du er helt henne ved mesprit og så flygter hun og prof. Rowman kommer og siger du skal fange den og husk ikke at have brugt din masterball for så behøves du ikke at bruge block eller mean look. pokemon nr.152 finder du inde i Old Chateau kl. 20:00 til 04:00. og porygon er nr. 192 den møder du i veilstone city hos en man der giver dig den men hav et tum rum eller du kan også går til Route 214 og gå ind i det høje gras hvor er står en dreng der vil kæmpe mod dig.

   håber det hjalp

 70. kagemand siger:

  kan man få Deoxys i Pokemon Platinum eller hvor finder man Aurora ticket i pokemon FireRed?

 71. ergne koen siger:

  hvordan udvikler man nosepass

 72. nicolai christensen siger:

  hvis nogen har brug for shaymin,darkrai eller arceus så mail mig på nico555@live.dk

 73. tobias siger:

  hej alle kan i virreklig ikke finde ud af det åltså køb bare et snyde card ved game stop i stedet for det er lettere

 74. danny siger:

  hvordan får man dragonscale så man kan udvikle seadra

  • marius siger:

   hved du hvordan man fanger acrs

  • christence siger:

   man skal have pokemon soul silver eller pokemon heart gold tror jeg man få i pokemon spillene heart gold og soul silver red scale når man har fanget red gyarados

  • ¨christence siger:

   byt red garydos fra soulsilver eller heartgold den har dragon scale som item når man fanger ham oppe ved lake of rage

 75. hobo siger:

  hvor er elite four

 76. Victor Nielsen siger:

  jeg synes at spillet godt kunne være lidt sværere og man kunne nogle flere ting. i snyde spillet kunne det godt værre delt op i nogle boxe så man nemmere kunne finde den pokemon man skal have.

 77. christence siger:

  man kan ikke flytte meteorene mads

 78. mads siger:

  hvordan fløter man meteorne

 79. christence siger:

  hej huma i aktiklen med Manaphyen står der at den ikke er startet men det er allerede den 26/9/10 hvorfor er den ikke startet?

 80. christence siger:

  ralts er nr.157 og er tæt ved Hearthome City og Solaceon Town og umbreon er nr. 168 den finder du på rute 212 hos en træner du skal være ved pastoria city hvis du ikke er noget der til endnu så prøv og nå der til får når du står ude for pokemon centeret skal du gå ned dreje til venstre gå ned ad dreje til højre gå ned ad drej til venstre gå ned ad dreje til venstre og så er du på rute 212

 81. mathias siger:

  jeg har nesten alle pokemoner som er umlige at få

 82. mathias siger:

  hvordan får man de 3 regi jeg har regigigas

 83. andreas siger:

  hvor befinder uxie sig henne?.

  • tobias siger:

   i snowpoint city

  • bastian siger:

   de tre sjælne pokemoner mesprit, uxie, azelf ved de tre vand pytter på kortet det er lige meget hvad for et flyv så tæt på som som du kan og så skal du tage surf over vandet og så ind på den der ø der er i midten den er ikke svær at finde gå ind i grodten og gem før at du går i kamp skad den lidt ikke for meget kun ned på det røde liv og bliv ved med at prøve hvis du taber sluk og tænd igen og gør forfra der står hvor du finder den rigtige øverst oppe hvor computeren søg efter billedet og en af dem vil stikke af det er mesprit 8P xxD

 84. andreas siger:

  jeg kan ikke gennemfør pokemon ligaen det er lidt iretterne når jeg har infernape i lvl 76 og giratina i level 55 hvad skal jeg gøre?.

 85. kakao siger:

  hvor finder jeg nr.168 -157

 86. kakao siger:

  hvad skal man bruge dawn stone til

 87. kakao siger:

  hej Huma hvilken pokemon er nr.146-147-148? (alle må gerne svare)

 88. christence siger:

  er der nogle der ved hvordan man får wonder kortet?
  så svar mig imorgen når det er Søndag

 89. CARL siger:

  Hvilken ball skal man bruge for at fange Heatran?

 90. dragonite siger:

  kan man fange entai?
  og hvis man kan hvor/hvordan

 91. Freddy siger:

  Hvor fanger jeg Garutina?

  • Huma siger:

   Giratina..

   I Distorion World, du kommer til det inden du kan komme til Sunyshore City da du skal løse en opgave i Mt. Coronet hvor du skal forhindre Team Galaxy i at fange Dialga og Palkia.

 92. sean siger:

  hjelp mig

 93. abedreng siger:

  hvordan udvikler riulo sig tog hvis man skal have en eller anden ting htil det hvor får man den så henne

 94. tobias siger:

  hej jeg aner ikke hvordan jeg kommer til sunshore city det er det sidste emblem jeg mangler men når jeg prøver at gå derhen står der en mand i vejen og skuber mig væk så jeg ikke kan komme dertil

 95. nikolaj siger:

  det der med at øge sjansen for at møde shiny pokemon så hvad mener de med international pokemon og at bytte med en af sine i DAYCARE

 96. sebastian olesen siger:

  hvordan får man app map har brug fordet rigti meget
  og hvad pokemon er 152 og hvordan kan mand finde den og hvor er den skriv så hurtigt som muglit

  • Carl siger:

   Hej

   152 er Rotom i Sinnoh-dex. Du kan læse om den og hvordan du møder den, længere oppe på siden.

  • carl siger:

   pokemon 152 er rotom han findes i eterna forest du skal have cut for at komme ind i den du går ind i spøgelsehuset i huset er der en trappe den skal du gå op af når du har gjort det skal du gå ind af den miderste dør når du har gjort det så går du til venstre der er den første dør du skal gå ind ad døren når du har gjort det skal du gå hen til tvet og du skal trykke a ind til du skal svare på yes og no skal du svare yes.
   vh. C

  • CARL siger:

   Du får app map ved at flyve til jubilife city og gå ind i huset med to døre. Gå ind ad den højre dør. Tal med alle der inde og svar yes til alle spørgsmål. Derefter kan du finde app map på den nederste skærm – den ligger efter uret. Tryk dig frem med pind på den nederste skærm.

 97. kagemand siger:

  hvordan fanger man arceus i Platinum

 98. mike dam nielsen siger:

  ja jeg har fanget uxie og azelf og jeg mangler bare at fange den sidste pokemon så jeg kan få den nye pokedex hvor fanger jeg den sidste pokemon og hvad hedder den

 99. Emil siger:

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeg fanger aldrig larvita eller munchlax og gider nogen fortælle mig hvordan jeg gør sådan det er næste dag i spillet X(

 100. mike dam nielsen siger:

  hvordan kommer man vider når man har fanget mesprit

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...