Pokémon Platinum - NDS

Beskrivelse: Den trejde version og som er er fortsættelsen fra Diamond & Pearl visionerne, hvor Platinum versionen har fået flere tilføjelser og flere Pokemoner der kan fanges.

Opløs muligheder:
Hemmelig box til tapeter:
Gå til Jubilife City og find TV produceren på trejde etage på TV Stationen. Sig nogle ord til ham når han beder om nogle tilbagemeldinger fra TV’et. Når du kommer til siden når du skal sige ordene så åbner du op for at kunne få en(flere) særlig tapet.

For at finde ud af hvad du skal svare ham kan du finde ud af det via din Trainer ID, mere om det her: Generere svar til TV Produceren.

Pokemon i Minecraft kan også spilles – der skal du kigge efter Pixelmon for Minecraft Servere med Pokemon mod.

Tips:
National Pokedex:
Find alle 210 regionale Pokemoner for at gennemføre Sinnoh Pokedex. Så gå hen og tal med Professor Rowan i hans laboratorium.

Træner kort farver:
Få de antal stjerner der skal til for at kunne ændre din træner kort.

 • Blå: En stjerne
 • Bronze: To stjerner
 • Sølv: Tre stjerner
 • Guld: Fire stjerner
 • Sort: Fem stjerner

Møbler:
Gennemfør de angivne opgaver for at få disse belønninger til din Secret Base:

 • Chandelier: Ha’ gået ialt 300.000 skridt.
 • Great Painting: Udklæk 30 Pokemon Æg.
 • Guest Set: Vind over 50 trænere i Træner Cafeen.
 • Music Box: Køb Stativer (Racks).
 • Piano: Vind over Elite Four (E4) 10 gange.
 • Pokemon Bust #1: Få en Sølv mærke fra Battle Frontier.
 • Pokemon Bust #2: Få fem Søv mærker fra Battle Frontier.
 • Tea Set: Køb Gæstestolen (Guest Set).
 • Wall Clock: Plant 50 bær.

Tips:
Dialga og Palkia: (National Dex: #483 og #484 | Sinnoh Dex: #149 og #150)
Vind over Elite Four. Gå så til Mt. Coronet gennem Hearthome City, ligesom når du skal rejse til Sky Pillar. Gå igennem de 3 grotter og find en ny indgang. Find så de nødvendige orb som skal bruges mod Palkia og Dialga. Gå op på toppen af Mt. Coronet hvor du tidligere har mødt Team Galactic. En af de to legendariske Pokemoner Dialga eller Palkia vil være der nu. Fang den, og forlad, og derefter vend tilbage for at møde den anden.

Articuno/Zapdos/Moltres:(#144, #145 og #146)
Tal med Professor Rowan og få National Dex. Gå til Pal Park og snak med Professor Oak. Gå til Eterna City og find Professor Oak. Han vil nu fortælle at han har set nogle fulgle Pokemoner. Det er nødvendigt at du makere i “Map App”. Alle tre fugle vil være i lvl 60.

Uxie og Azelf: (National Dex: #480 og #482 | Sinnoh Dex: #146 og #148)
Efter at have været i Distortion World, gå hen til Lake Valor og Acutity. Gå ind i grotterne. Det er nødvendigt at du bruger Ultra Ball på dem, de vil begge være i lvl 50.

Cressilia: (National Dex: #488)
Når du har vundet over E4 og fået National Pokedex, tag så til Canalave City. Gå ind i “The sailor’s” hus og en dreng vil ligge i en seng. Han fortæller dig om “Darkness” og hans mor siger at der skal bruges en Item. Gå ud til dokken. Tal med sømanden og tag en tur til Fullmoon Isle. Cressilia vil flygte og forlade itemet. Fang Cressilia på samme måde som med Mesprit. Cressilia er i lvl 50.

Giratina: (National Dex: #487 | Sinnoh Dex: #210)
Kan findes i Distortion World eller Turnback Cave. Giratina er i lvl 47. Det er nødvendigt at du bruger en Master Ball til at fange Giratina.

Heatran: ( National Dex: #485)
Oplås “Battle Zone” og gå til Stark Mountain. Gå igennem labyrinten og bekæmp Team Galactic’s folk . Vend tilbage til “Survival Area”. Gå ind i Battleground og kæmp mod Sal lederne. Vend tilbage til den samme grotte hvor Team Galactic var, og Heatran vil nu være der. Heatran vil være i lvl 50.

Mesprit: (National Dex: #481 | Sinnoh Dex: #147)
Efter at have været i Distortion World, gå til Lake Verity og tal til Mesprit i centrum af grotten. Mesprit vil flygte. Det bliver nødvendigt at makere i “Map app” for at nærme dig Mesprit. Mesprit vil være i lvl 50.

Wayward Cave: Hemmeligt område;
Kig under broen udenfor Wayward Cave for at finde en skjult indgang til en hemmeligt område, som har Pokemon og tre Poke Balls. Du kan finde Gible i dette område.

At fange legendariske Pokemoner:
Gem spillet før kampen, brug en Pokemon som kender Paralysis. Brug en Quick Ball, bliv ved med at bruge Paralysis indtil den legendariske Pokemon ikke kan lave en angreb. Så brug svage angreb indtil den har meget lidt liv tilbage. Brug en Great Ball for at fange Pokemonen.

Flere Shiny Pokemoner:
Ha’ både en international Pokemon (Bytte via GTC/Wi-Fi) og et af dine egne i DayCare for at forøge chancerne for at finde en Shiny Pokemon.

Rotom: (National Dex: #479 | Sinnoh Dex: 152)
Natten mellem kl. 20:00 til om morgen kl. 04:00 (Din konsol’s indstillet tid). Kan du møde Rotom i TV’et i spøgelshuset Old Chateau (Inde i Eterna Forest). Gå op i 1. etage og gå ind i den dør der vender mod nord, du vil nu komme ind til en gang, hvor der er en del værelser, vælg den første værelse til højre og klik så på TV’et, du vil nu blive spurgt om du vil møde Pokemonen, det siger du ja til, du vil nu møde en Rotom. Den vil være i lvl 20.

Manaphy: (National Dex: #490 | Sinnoh Dex: #151)
Manaphy kan ikke fanges i Platinum – kun i Ranger spillende. Dog kan du komme til at “se” den og derved blive tilføjet i din Sinnoh Dex. Da for at kunne få National Dex kræver det at du har set 210 pokemoner i din Sinnoh Dex, og Manaphy er et af dem. For at “se” den skal du tage til Trophy Garden som ligger på Rute 212. Find ejeren af huset – i det rum han er i ligger der en bog opslået på bordet, gå hen og læs den, og der vil så komme en billede af Manaphy frem. Nu er pokemonen tilføjet i din Sinnoh Dex. Som sagt kan du ikke fange Manaphy i Platinum da der kun er mulighed for det i Pokemon Ranger. Hvis du vil have en, skal du eje en Pokemon Ranger spil og overføre ægget til dit Platinum spil og derved udklække det. Den anden måde at få en Manaphy på er at du finder en på GTS (Global Trade Center (Kræver Wi-Fi)).

Regirock, Regice og Registeel: (National Dex: #377, #378 og #379)
Man kan fange de 3 Regi pokemoner i Platinum, men kun på én måde. Måden du kan få dem på i selve spillet, skal du anskaffe dig en Event Regigigas som kun er uddelt i den 12. pokemon film i Japan, har du ikke den kan du godt glemme alt om at få Regi’er i Platinum. Men har du Regigigas kan du læse videre her om hvordan du får de tre Regi’er. Når du har Regigigas Eventen i dit team, gå da til Rock Peak Ruins (Rute 228) hvis du vil fange Regirock. For at fange Regice skal du gå til hulen Iceberg Ruins (Mt. Coronet) og for at fange den sidste Regi – Registeel skal du gå til Iron Ruins (Iron Island). Ved at følge dette tip, lukker du at fange Regigias i Platinum.

Regigigas: (National Dex: #486)
Du kan fange Regigigas i Platinum. For at kunne fange Regigigas i Platinum kræver det at du har fanget og overført (Migrate) Regirock, Regiice og Registeel fra Emerald/Ruby/Shappire versioner til Platinum. Når du har gjort det putter du dem i dit Party og går ind i Snowpoint Temple (Først muligt når du har National Dex). Nå helt ind i Templet og du finder en statue af Regigigas, klik på den og du vækker den til live. Den vil være i lvl 1, men du skal stadig skade den for den lader sig ikke fange så let selvom den kun er i lvl 1. Vælger du dette lukker du for at fange Regirock, Regice og Registeel i spillet.

Griseous Orb: =
Gennemfør spillet og vend tilbage til Sendoff Spring. Cynthia vil ikke længere stå foran grotten, så du kan nu gå ind i den. Gå nu ind i Turnback Cave og led efter en item og finde indgangen til Distortion World. Gå ind og du finder Griseous Orb. Giv det til Giratina og den kan blive i sin orginale form udenfor Distortion World. Note: Du kan nu fange Giratina i Turnback Cave.

Fødselsdags besked:
Vind over Elite Four. Indsæt så din fødselsdato og tal så med Dawn eller Lucas og de vil ønske dig tillykke med fødselsdagen.

Diamond Dust sne:
Sæt  spillet’s dato til den 12. Januar, gå så hen til Snow Point City den 12. Januar (Junichi Masuda’s fødselsdag, en af spil-udviklerne) for at se Diamond Dust falde ned over byen.

Lette Exp.:
Du kan finde nye modstandere du kan kæmpe mod hverdag i Pokemon Centeret i Hearthome City. De er ved siden af tælleren.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til Platinum versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
Sådan får du Mystery Gift: Tag til Jubilife City og gå ind i Tv stationen. På 3. sal finder du en mand som vil have du fortæller ham noget; skriv følgende ord: Everyone Happy Wi-Fi Connection. For så at kunne modtage Wi-Fi events behøver du kun gemme og gå til startsiden og vælge Mystery Gift i menuen. Vælg så Get via Nintendo WFC og du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

The Secret Key:
Få Rotom’s forme 5 forme.
Release dato:
JP version: 28. september 2008 til 4. november 2008. Afsluttet
JP version: 16. januar 2009 til 2. marts 2009. Afsluttet
US version: 20. april 2009 til 12. maj 2009. Afsluttet
EU version: 8. juni 2009 til 19. juli 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Secret Key gå til Eterna City Galactic HQ og gå mod nordvest til hjørnet på første sal. Klik A og en skjult dør vil åbne sig. Rummet vil have 5 ting som din Rotom kan forvandle sig til og få en særlig angrebsevne alt efter hvilket du vælger.

Member’s Card:
Fang Darkrai.
Release dato:
JP version: 1. december 2008 til 15. januar 2009. Afsluttet
US version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet
EU version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Member’s Card tager du til Canalave City, du kan nu gå ind i den låste Inn (kro) der er nord for Pokemon Centeret. Du vil nu falde i søvn og vågne op på New Moon Island. Følg ruten og du vil så møde Darkrai, den vil være i lvl 50, så forbered på en hård kamp.

Oak’s Letter:
Fang Shaymin + Gracidea for at kunne få Shaymin Sky Forme.
Release dato:
JP version: 18. april 2009 til 11. maj 2009. Afsluttet
US version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet
EU version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Oak’s Letter tager du til Rute 224 og møder Professor Oak som han har bedt dig om i Brevet. Lige inden du kan snakke med ham møder du Mayley og gå så hen til Oak og snak med ham, han beder om din hjælp til den store sten og fortæller at der er en magen til i Kanto. Klik på stenen, nu skal du bare skrive hvem du virkeligt er taknemlig for. (Det kan være hvad som helst, bare skrev hvad du vil) og klik ok. Når du har gjort det dukker der en masse blomster frem og Shaymin kommer frem, men den flygter hurtigt når den opdager Oak, Mayley og dig, følg hele vejen efter den til du kan møde den og fange den. Shaymin vil være i lvl 30. Når du har fanget Shaymin, mangler du kun dens Sky Forme. Tag nu til Floaroma Town og find den blond håret pige som står nogle skridt fra skiltet i byen. Hun vil nu give dig Gracidea blomsten som kan bruges til at skifte Shaymin Land Forme til Shaymin Sky Forme. Den kan kun skifte Sky Forme om dagen og skifter tilbage når det bliver mørk.

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 17. juli 2009. Afsluttet
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Mew:
Få Mew.
Release dato:
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Mew er en Special Mew, Mew vil være i lvl 5, dog ikke kende nogle special angreb, og dog, så er denne Mew den første der har Primier Ribbon (Bånd) vedhæftet.

Pikachu Coloured Pichu:
Download en Pikachu Coloured Pichu til Diamond/Pearl/Platinum og møde Spiky Ear Pichu i HGSS.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 18 juli 2009.  Afsluttet
US version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet
EU version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet

Når du har modtaget Pikachu Coloured Pichu kan du bytte den over til din HeatGold eller SoulSilver og tage til Celebi’s shine i Ilex Forest, der vil du møde en Spiky Ear Pichu som vil joine dit team, den vil være i lvl 30 og kønnet vil være en pige.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

1.611 Kommentarer til "Pokémon Platinum - NDS"

 1. Jens Christian siger:

  Hej.
  Jeg kan ikke komme længere……
  Hvor får man en masterball??
  Hvordan/hvorhenne fanger man Giratina?
  Hvordan får Empoleon bubblebeam?
  Med venlig hilsen Jens Christian

 2. nice siger:

  har klaret hele spillet ved ikke hvad jeg skal lave nu svar venligst huma

 3. kagemand siger:

  hvordan fanger man Arceus i pokemon platinum

 4. m.m.k. siger:

  hej nu vil jeg fortælle alle de elite pokemoner jeg har lugia ho-oh manaphy cresselia giratina regigigas heatran palkia dialga azelf mesprit uxie rotom articuno zapdos moltres raikou suicune regirock registeel regice latias kyogre grodon. og det var det. er det ikke godt huma

 5. Hey siger:

  Hey .. Den mand man skal snakke med for at få mystery gift, er det produceren eller en anden mand? For jeg kan ikke finde nogen der siger jeg skal skrive det der med everyone happy osv.

 6. rasmus siger:

  emne:gba til nds lite forstår desværre ikke det med gba og nds lite så vil du forklare det for mig

 7. rasmus siger:

  hej huma har members card jeg har brugt action replay til det men kan ikke komme ind i kroen alle må gerne svare

  • Huma siger:

   Member Card kan kun bruges én gang pr. spil, uanset om det er med AR eller Event. Man får kun 1 Darkrai pr. spil, ellers skal du starte forfra og derefter skaffe Member Card igen. ;)

 8. firat bayram sahin siger:

  hvordan kan man få dialga og palkia i platinum de nødventige orb har jeg fundet og taget dem før jeg klaret elite four nu hved jeg ikke hvad jeg skal gøre hjælp mig huma jeg tror at jeg har gjoret noget forkert

 9. benjamin siger:

  hej er der nogen der ved ved nå gilgar udviklersa min gilgar er i lv 94 hejp mig

 10. ib siger:

  hvornår udvikler duskull sig

 11. Poke fan siger:

  Hej er det muligt at få deoxys i platinum og hvordan alle må svare

 12. frederik h siger:

  hej huma er groudon legendary

 13. steven siger:

  hvordan får man porygon2 til at udvirkle sig??? alle må svare :-)

 14. Robert siger:

  Hej Huma. Ved du om man kan købe Master Balls i Platinum?

 15. søren siger:

  hvor kan man fange smoochun og hvor kan man finde en ledyba og hvor får man caterpie og hvorenår udvikler slakooth sig

  • !!! siger:

   1:Smoochum=i Snowpoint Temple…
   2:Ledyba=i route 229 om morgenen…men ikke som Ledyba, men som Ledian og det er den eneste måde du får fat på den… bare rolig du kan føde en Ledyba…
   3:Caterpie=i route 204 og Eterna Forest…men du skal have Firered på…
   4:Slakoth=på lvl 18 og fra Vigoroth af= lvl 36….

   håber at det hjalp…

 16. 1.2.3.4 siger:

  hej huma hvor gemmer ham elite four ps hvor kan man fange en mew og udvikler man mew. alle må skrive. huma er super klog!….

 17. 123455678910 siger:

  hej huma hvordan for man charmander

 18. ANDREAS siger:

  Hvad er protect og hvor for man den. Jeg hvil sååååå! gerne udvickle rydon P.s alle må gerne svare tak

  • !!! siger:

   du skal bruge protector som er på Iron Island og på route 228…

   håber at det hjalp…

  • Corfitz-love siger:

   Ved at give den en protecter ( en dims (der ligner tre bøger)) og så bytte med en anden…

 19. søren siger:

  hvis man ikke kan få lugia og ho-oh hvordan kan man så se dem i national pokodex

  • !!! siger:

   måske kæmpe mod en som har den i virkeligheden… det hjælper mig, men ikke alle…

   håber at det vil hjælp…

  • skuele!! siger:

   bytte fra ss og hg for har set giratin i ss altså i mit fordi jeg har byttede

 20. carsten siger:

  er det mulit at ha, tre giratina

 21. mathias siger:

  hvorfor stor da at jeg ikke er melem pokemon

 22. søren siger:

  jeg ved hvordan man får en phione man skal sætte en ditto og manaphy i day care jeg er ikke helt sikker måske var det andre pokemoner????????

 23. Dit navn siger:

  hej ved nogen hvordan man faar master balls henne?

 24. august siger:

  hej huma jeg har prøvet at fange palkia og dialga men det lykkedes ikke hvor skal man gå hen hvis man er hved spear pillar?

 25. Otto siger:

  hej huma hvordan udvikler man en spoink(alle må gerne svare)

 26. Otto siger:

  hej huma hvordan udvikler man en makuhita til en hariama(alle må gerne svare tak)

 27. Emil siger:

  jamen når jeg kommer til pal park så siger ham manden oh.hold on. you dont have enough pokemon for a catching show det er mega nederen fordi jeg kan ikke finde ud af hvem de 2 der hedder kanto og hoenn svar vensligst jeg har virklig brug for det tak :) HJÆLP

  • Huma siger:

   Pal Park bruges kun til at overføre pokemoner fra GBA spillende via NDS Lite’s dobbelt porte (DS og GBA port)

  • mathias siger:

   du skal gå ind i en grutte

  • firat bayram sahin siger:

   hvis du har overført fra GBA spillende af pokemon versionerne freksempel ruby/saphire/emerald/learfgreen eller firered så stå de ikke der mere plus du skal have national dex det hjalp mig i pearl men jeg har platinum nu håber det hjælper (alle må svare)

 28. steven siger:

  hvordan får man porygon til at udvikle sig??? alle må svare :-)

 29. !!help!! siger:

  Hey!! Er der nogen der ved hvordan man fanger Shiny Gyarados/Red Gyarados!? Svar venligst :D Ogh! hvordan kan man vide om det er en shiny pokemon, når man bruger poke radar?

  • Black siger:

   Du kan kende om den er anderledes farvet/skindende hvis græsset lyser i stedet for at ryste. Det har aldrig sket for mig med Poké Radar…

 30. søren siger:

  hvordan får man en charmander og bulbasaur og squrtle i pokemon platinum version svar en eller anden har viekelig brug for

 31. søren siger:

  man skal til sunshyore city efter syvende emblem tror jeg jeg er ikke helt sikker

 32. Simon siger:

  Hey, Hvordan kommer man videre i platinum når man har seks mærker? Jeg ved ikke hvordan jeg kommer ind til næste liga?? Håber i kan hjælpe mig

 33. Emil siger:

  hej huma hvordan får man Ditto Murkrow Munchlax og Ursaring og som den sideste heracross

  • skuele!! siger:

   ved kun med morkrow og munch morkrow: skal du bytte fra diamond munhkax: pytte honey på et træ og vente 6 timer

 34. andreas siger:

  hvordan udvikler man eevee til enten Espeon, umbreon, Leafeon eller Glaceon.

  • canis siger:

   bruger en slags stone

  • 1.2.3.4.5 siger:

   man skal bruge en vand sten, stød sten, gras sten, måne sten, lilla kugle og is

  • mathias siger:

   du skal ha en leaf stone

  • Dit navn siger:

   du skal have nogle sten

  • Reika siger:

   Espeon el. Umbreon.. Der skal din Eevee være rigtig glad for dig.. Det vil sige.. du må i rigtig langtid ikke lade den være ud af dit hold og du må slet ikke lade den gå ud for HP.. og du skal kæmpe med en… ofte og god idé er at give den den slag poffins den kan lide…

   Leafeon er inde i skoven ved Etharne og Gleceon ved route 217.. der skal de bare levels op… eller retter sagt ha et level ;)

 35. søren siger:

  har fundet ud af hvordan man fanger dialga og palkia!!!!!! man skal klare elite four og få to orber de hedder lustrous orb og adamant orb man skal bruge surf imens man er påvej til der hvor man fanger giratina det er der man så skal hen når du er der er først en blå skykke tryk a ved siden af den så spørger den dig om du vil kæmpe mod dialka så kæmper man mod den så når du har fanget den er der ingen skygger men så gå ud af det rum hvor du fangede dialka og så skal man ind igen så er der en lyserød skygge så spørg den dig om du vil kæmpe mod palkia så skal man bare fange den pas på at du ikke dræber dem så får man dem ikke

 36. søren siger:

  hvor kan man finde en rottom

  • Jonathan siger:

   Om natten skal du hen til spøgelses huset som ligger vedsiden af gras mesterens by og så skal du snakke med et fjernsyn ;-)

  • skuele!! siger:

   du skal stille dit ur på nintedoen så den er kl 20:00 eller kig op på evnet

 37. søren siger:

  hvordan får man en mewtwo

 38. andreas siger:

  hvor ligger Great Marsh

 39. Tom siger:

  Hej alle sammen
  hvordan for jeg de stjerner til mit træner kort
  hvis i ved det så ver sød og svare

 40. lars siger:

  hvor for man ditto eller hvor bytter man en pokemon til ditto svar hurtit

 41. sebastian olesen siger:

  hej er der nogen der ´ved hvordan man får app radder huma du må os gerne skrive har brug for det skriv så hurtigt som muligt… (::

 42. sebastian olesen siger:

  hej huma hvordan kommer man op til snowpoint city cal leder kan godtt komme ind kan bare ikke komme op og kæmpe skriv tilbage så hurtigt som muligt ps (vis andre ved det så sig det lige) (::

 43. christoffer siger:

  hvordan for man embers card

 44. jakob siger:

  hvordan udvikler man Glalie til Frosglass og hvordan udvikler man Dusclops til Dusknoir. Hilsen Jakob.

  • !!! siger:

   Glalie=du skal give en HUN-KØNNET Glalie en Dawn Stone
   Dusclops=du skal give den en Reaper Cloth og bytte…

   håber at det hjalp…

 45. Jacob siger:

  Hej Huma Der står at man skal have gennemført spillet for at få den der sten til DIALGA men hvordan ved jeg at jeg har gennemført spillet????

 46. OTTO siger:

  Hej Huma. Hvor kan man fange breloom´s mindste udvikling

 47. jakob siger:

  hej homa. hvordan for man en Shroomish i platinum?

  Hvordan udvikler man en Rhydon til en Rhyperior? hilsen Jakob.

 48. per siger:

  Hvordan fanger man arceus

 49. jesper007 siger:

  hvor får man Munchlax henne
  en eller anden svar
  jeg har brug for det

 50. frederik h siger:

  hvilke pokemoner er 007 008 009 i national pokedex

 51. help mig siger:

  hvordan for man pokér rader ?? svar

 52. frederik siger:

  hej hvem hved hvordan man skaffer
  map app

 53. frederik h siger:

  hvordan udvikler man munchlas

  og hvad bruger man oval stone til

 54. Tom siger:

  Hej Huma hvordan breeder man en pokemon

  • !!! siger:

   i Solecean Town ved at have to ens, men forskelig-köns er der sammen i en dagpleje(Daycare)
   Eller have en pokemon og en Ditto i dagplejen…

   Undskyld for bogstaverne= er i Sverige som ikke har danske bogstaver…
   Håber at det hjalp…

 55. andreas siger:

  hvad level udvikler tyrogue sig i?

 56. andreas siger:

  hvad sker der når man har mødt alle pokemonerne og der er da kun 493 ikke

 57. andreas siger:

  hej er brongzong legendarisk vis den ikke har noget køn

 58. henrik siger:

  jeg har mew i hartgold

 59. jonas siger:

  hvordan kommer man vidre efter man har 7 emblem

 60. Frederik siger:

  Hvor er træner cafeen

 61. frii bla bla bla siger:

  hvad gør man for at breede

 62. frii bla bla bla siger:

  hvad for nogle trænere har combee og nat eevee’n og is eevee’n. P.S.det behøver ikke være samme træner

  • Huma siger:

   Du finder Combee på Honey Tree, du skal købe honning og putte dem på bestemte træer og vente i 6 timer, så kan du møde en pokemon når du ser at træet ryster.

  • Marill siger:

   Is eevee’en skal du få eevee en til at stige et lv. Det sted vår du for is imblemet og nat eevee’en skal du have den glad og stige et lv. Om natten så ved du det…(:

 63. Mathias siger:

  Pokemon 122# sinnoh dex

 64. frederik siger:

  hej huma jeg har lige fået phione men jeg ved ikke hel om den udvikler sig til manphy og vis den gør hvordan så?

 65. yuriy siger:

  hvordan udvikler men spheal ??? min er i 25 og jeg har barer venusaur sceptile blaziken swampert charizard og menge andre P.S hvordan får men totodile i platinum???

 66. yuriy siger:

  hvorsdan gør men eeveeer glade???

 67. yuriy siger:

  hvordan fanger men lugia i platinum???

 68. yuriy siger:

  hvordan udvikler men spheal?? og clamperl??

 69. nick siger:

  hej huma hvordan for man alle pokemoner i platimun

  • Huma siger:

   Byt dig til dem, det er det spillet går ud på, derfor der er forskellige versioner når der bliver udgivet nye version-serie spil. ;)

 70. nikolaj siger:

  hvordan får man et member card

 71. nikolaj siger:

  hvordan for man defog? kan ikke komme vidre:(

 72. andreas siger:

  hvordan får man shine pokemon [skinene pokemon]

 73. Mathias siger:

  Hvad hedder #122 og hvor lever den ???

 74. andreas siger:

  hvad skal man gøre for at møde regiice og de andre når man har regigigas svar hurtigt

 75. mathias siger:

  hej huma jeg ville gerne spørge om hvad for nogen pokemoner #151 og #152 hedder og hvor de lever ???

 76. Jacob siger:

  hej huma, Jeg vil gerne starte et nyt spil, men når jeg skal gemme vil den ikke, den siger at jeg skal trykke op + b og select. men den gider ikke gemme. Hvad skal jeg gøre?

  • Marill siger:

   Det kan jeg svare på Jacob det du skal er at før den går ind i spilet skal du trøkke på den op b og selekt når du ser giratina på start filmen når den er ferdig og hvis du ikke kan forstå det skal du læse manuelen.:~>

 77. nikolaj siger:

  hvordan fanger man heatran? svar mig huma eller andre

 78. andreas siger:

  hej huma hvordan flytter man de to skibe i pastoria city

 79. frii bla bla bla siger:

  hej huma kan man møde dialga,palkia og heatran igen mig og min ven har nemlig byttet

 80. andreas siger:

  hvad betyder access point in range check your connection settings and try again error code 51099 i mysterie gift

 81. marill siger:

  ppppppiiiiiiiippppppsssssss jeg er vild med det spil…. ups

 82. andreas siger:

  kan man få celebi i pokemon platinum får vis man kan vil jeg gerne have den

 83. Marill siger:

  Huma har du alle pokemoner i han og hun men ikke de legendariske?
  Og jeg er halv ordblind.

 84. yuriy siger:

  hvordan udvikler men seadra?

 85. Marill siger:

  Jeg har en han og hun EEVEE.

 86. frii bla bla bla siger:

  kan mankun møde og søge efter pokemoner i wi-fi huset

 87. Marill siger:

  Hej hvordan får man umbreion espion lefion glesion jeg har en hel masse eevee’er

  • frii bla bla bla siger:

   hvordan har du fået det

  • andreas siger:

   du får umbreion om natten eevee skal være glad og stige et level

   • Poke Freak siger:

    du får espion når den er glad om dagen og får en lvl.
    du får Leafion når du er ved moss stone i eterna skoven og giver den en lvl aner faktisk ikke om du SKAL bruge en rare candy mens du står ved siden af den efter at have trykket på den eller bare kan give den en lvl i græsset ved siden af.
    du får Glaceon (ved at gøre det samme der oppe bare ved ice stone den er lige lidt før du kommer ind i snowpoint city.

    Håber ikke jeg har glemt nogethvis jeg har så skriv.

    Hilsen Poke Freak

 88. andreas siger:

  hvornår er ham der graver ved ruin maniac cave færdig med at grave

 89. andreas siger:

  hvad gør haert skale

 90. anders siger:

  hvor dan vinder man 3 salkamp var huma

 91. xD hej xD siger:

  hej huma
  hvor fanger man Clamperls henne svar hurtigt <(")

 92. andreas siger:

  hvornår kan man få mew og jirachi

 93. ko siger:

  hvor får man mean look

 94. andreas siger:

  hvor for man surskit

 95. yuriy siger:

  hvordan udvikler men slakoth og hvordan vinder men første præmien i jublive city lottery????????
  (alle må svare hvis de kender svaret)

  • Huma siger:

   Den slags sker ikke i spil – det er kun i animen.

   Slowpoke skal være i lvl 37 for at udvikle sig.

   For at øge chancen for at finde 1. præmien skal du bytte pokemoner med mange andre spillere enten dine venner som har spillet eller via GTS (kræver Wi-Fi).

   • yuriy siger:

    jeg taler ikke om slowpoke jeg mener slakoth under udviklingen til vigoroth som er under udviklingen til slaking

   • Pòke boy siger:

    jeg vandt engang first price. så fandt jeg ud af at for at få master ball skal man vinde big prize. jeg blev ret nedtrykt. :)

  • !!! siger:

   bare lad den komme til lvl. 18
   og Vigoroth til slaking er 18-36…

   Håber at det hjalp

 96. andreas siger:

  hej huma hvordan får man Lugia Entei Suicune i pokemon platinum

 97. ko siger:

  hvor kan man finde et member card

 98. yuriy siger:

  hvordan fanger men ditto og hvordan udvikler men sneasel??? og hvordan udvikler men vigoroth

 99. andreas siger:

  kan man få lugia og ho-oh

 100. jonas siger:

  hej huma hvor er artiklen

  • Huma siger:

   Du sidder og kommenter en ligenu…

   • Marc siger:

    Hej Huma. hvad skal man gøre når man kommer tilhearthome city for at komme vidre jeg forstår det ikke.

    • Marc siger:

     til hearthome city

     • thomas siger:

      hej hved hvodan man for 10 maester ball. og du kan fange lugia i dialga spilet og perl og i plantinimum man skal gå hjem til sin mor.s hus og der i den så lige uden for skal du hvar i ledt tid … det kraver at du har vondet alt… og der hvil hvarer et wand fald og der oppe vil lugiha sår verer…

    • danny siger:

     hvor får man dragonscale i platinun

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...